Banner for Espa

Λυκοπόδιο (Lycopodium Clavatum), Club moss Άλλες Ονομασίες: Μούσκλια, Νύχι Λύκου 100γρ.

Κατασκευαστής: valsamo yperikon
5.20€ 2.50€

Βασικές Ιδιότητες: Διουρητικό, αντισπασμωδικό, καταπραϋντικό, αναλγητικό

Χρήσεις: προβλήματα στο συκώτι, χολολιθιάσεις, δυσκοιλιότητα, τυμπανισμός, ουρολοιμώξεις, νεφρολιθιάσεις, Σεξουαλικές διαταραχές (προβλήματα ανικανότητας, στύσης, κλπ)

Πως χρησιμοποιείται:
ως έγχυμα: Προσθέτουμε μισό με ένα κουταλάκι του γλυκού σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό για 10-15', σουρώνουμε και πίνουμε 2-3 φορές την ημέρα.

Ιδιαίτερες προφυλάξεις:
Το λυκοπόδιο είναι μάλλον μη-ασφαλές σε περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού. Μπορεί να προκαλέσει βραδυκαρδία.
Να χρησιμοποιείται με την επίβλεψη ειδικού.

Τα προϊόντα που διατίθενται στην ιστοσελίδα μας, καθώς και κάθε πληροφορία σχετικά με αυτά, δεν έχουν σε καμία περίπτωση σκοπό τη διάγνωση, θεραπεία, αντιμετώπιση ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου, αρρώστιας, ασθένειας, δυσλειτουργίας, δυσμορφίας ή όποιας άλλης κατάστασης, για τα οποία, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να λαμβάνετε τις συμβουλές και την καθοδήγηση του ιατρού σας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τρόποι Πληρωμής

Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους ακόλουθους τρόπους:

- Με τη χρήση χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας. Σε αυτή την περίπτωση, η πληρωμή σας πραγματοποιείται διαμέσου του ασφαλούς περιβάλλοντος της Εθνικής Τράπεζας, με την οποία συνεργαζόμαστε. Η εισαγωγή και η επεξεργασία όλων των στοιχείων της κάρτας που θα επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε λαμβάνει χώρα μέσα στο περιβάλλον της εν λόγω τράπεζας. Την ασφάλεια αυτής της διαδικασίας πληρωμής εγγυάται η τράπεζα με το σύστημα ασφαλών συναλλαγών ειδικά διαμορφωμένο για online αγορές. Οι κάρτες που γίνονται δεκτές είναι Visa, Mastercard και Maestro από όποια τράπεζα και αν προέρχονται.
- Με αντικαταβολή. Σε αυτή την περίπτωση, εξοφλείτε το ποσό χρέωσης της παραγγελίας σας (τίμημα των προϊόντων και έξοδα αποστολής) και το κόστος της αντικαταβολής (€ 1,20) στον διανομέα της ACS που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας.
- Με κατάθεση μετρητών σε φυσικό κατάστημα της τράπεζας ή μέσω web banking στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, με την οποία συνεργαζόμαστε

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Λογαριασμός: 308/005541-79
IBAN λογαριασμού: GR48 0110 3080 0000 3080 0554 179
Δικαιούχος: Αντωνία Μπόσγα Δημήτριος

Στην αιτιολογία της κατάθεσης, παρακαλείσθε να αναγράφετε το όνομά σας, το επώνυμό σας και τον κωδικό της παραγγελίας σας.

- Με πληρωμή μέσω κάρτας (χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης) ή μέσω μετρητών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται Βασιλέως Κωνσταντίνου 135, Τ.Κ. 37100, Αλμυρός Μαγνησίας-Ελλάδα, email: tavotana.almyros@mail.com, τηλέφωνο: +302422401055, +306972721865.

Τρόποι Αποστολής

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί από την ACS, ύστερα από αίτημά σας, στη διεύθυνση αποστολής που μας χορηγήσατε κατά την παραγγελία σας.

Όλες οι παραγγελίες τελούν υπό επεξεργασία, παραδίδονται και αποστέλλονται μόνο κατά τις εργάσιμες ημέρες (δηλαδή, Δευτέρα με Παρασκευή). Παραγγελίες που υποβάλλονται το Σάββατο, την Κυριακή ή κάποια ημέρα εθνικής αργίας τελούν υπό επεξεργασία την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς και προσδιορίζονται κατά την πληρωμή. Τα εν λόγω έξοδα υπολογίζονται με βάση το μέγεθος και βάρος του δέματος, καθώς και την υποδεικνυόμενη διεύθυνση αποστολής. Τα έξοδα αποστολής και ο χρόνος παράδοσης περιγράφονται στον ακόλουθο πίνακα:

 

Προορισμός Παραγγελίας

Χρέωση

(€ έως / kg)

Χρέωση

(επιπλέον kg)

Χρόνος

Παράδοσης

(Εργ. Ημέρες)

Εντός Πόλης

€ 3.00 / 2 kg

0.80 / 1 kg

1

Εντός Περιφέρειας

€ 3.00 / 2 kg

0.80 / 1 kg

1 – 2

Χερσαίοι Προορισμοί

€ 3.00 / 2 kg

€ 0.80 / 1 kg

1 – 2

Νησιωτικοί Προορισμοί

€ 3.00 / 2 kg

€ 1.00 / 1 kg

1 – 3

Δυσπρόσιτες Περιοχές

€ 4.00 / 2 kg

€ 1.00 / 1 kg

1 – 5

 

Το κόστος  αντικαταβολής είναι € 1,20.

Σε περίπτωση που η ACS δεν καταφέρει να σας εντοπίσει παρά τις προσπάθειες  επικοινωνίας που θα καταβάλει (αποστολή sms, έγγραφο ειδοποιητήριο κτλ), τα προϊόντα θα επιστραφούν  σε εμάς και θα σας επιστρέψουμε το τίμημά τους, εφόσον το έχετε καταβάλει,  παρακρατώντας το ποσό που συνίσταται στα έξοδα αποστολής.

Επισημαίνουμε ότι δεν πραγματοποιούμε αποστολές παραγγελιών στο εξωτερικό.

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα,  Αντωνία Μπόσγα, Εμπόριο Καφέ – Τσαγιού – Κακάο και Μπαχαρικών,  Βασιλέως Κωνσταντίνου 135, Τ.Κ. 37100, Αλμυρός Μαγνησίας-Ελλάδα τηλέφωνο:+306972721865, +302422401055, χωρίς τη χρέωση εξόδων αποστολής, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 πμ  έως τις 2:00μμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ εφόσον τα είδη δεν σας έχουν ήδη αποσταλεί και η παραγγελία σας βρίσκεται ακόμα στην αποθήκη μας. Εφόσον η παραγγελία σας έχει  ήδη αποσταλεί επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής ή/και επαναπροώθησης των προϊόντων. Επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση δεν επιτρέπεται για τρόφιμα προϊόντα.

Επιστροφή χρημάτων για ακύρωση γίνεται μόνο στην περίπτωση που αποδεδειγμένα σας έχουν αποσταλεί διαφορετικά προϊόντα από αυτά που παραγγείλατε ή για προϊόντα με ελάττωμα. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 2422401055, 6972721865 ή  μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιστοσελίδας μας, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας και ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα ενημερώνοντας για όλες τις επιλογές σας.

Όροι επιστροφής

Ακύρωση παραγγελίας για τρόφιμα που σας έχουν ήδη αποσταλεί δεν επιτρέπεται για λόγους δημόσιας υγείας. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω σφάλματος εκ μέρους μας, η tavotana.gr πρέπει να ενημερωθεί άμεσα, το αργότερο εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Για την επιστροφή πρέπει όλα τα προϊόντα και η συσκευασία τους να είναι στην αρχική τους (εργοστασιακή) κατάσταση. Όλες οι επιστροφές πρέπει να συνοδεύονται από τα σχετικά παραστατικά (τιμολόγιο / απόδειξη λιανικής).

Η επιστροφή γίνεται με δική σας ευθύνη και τα προϊόντα πρέπει να επανασυσκευάζονται ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή. Το δέμα αποστέλλεται με τον τρόπο που παραλήφθηκε μέσω του ίδιου ταχυμεταφορέα, υπόψη τμήματος Επιστροφών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.