Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί από την Γενική Ταχυδρομική, ύστερα από αίτημά σας, στη διεύθυνση αποστολής που μας χορηγήσατε κατά την παραγγελία σας.

Όλες οι παραγγελίες τελούν υπό επεξεργασία, παραδίδονται και αποστέλλονται μόνο κατά τις εργάσιμες ημέρες (δηλαδή, Δευτέρα με Παρασκευή). Παραγγελίες που υποβάλλονται το Σάββατο, την Κυριακή ή κάποια ημέρα εθνικής αργίας τελούν υπό επεξεργασία την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς και προσδιορίζονται κατά την πληρωμή. Τα εν λόγω έξοδα υπολογίζονται με βάση το μέγεθος και βάρος του δέματος, καθώς και την υποδεικνυόμενη διεύθυνση αποστολής. Τα έξοδα αποστολής και ο χρόνος παράδοσης περιγράφονται στον ακόλουθο πίνακα:

 

Προορισμός Παραγγελίας

Χρέωση

(€ έως / kg)

Χρέωση

(επιπλέον kg)

Χρόνος

Παράδοσης

(Εργ. Ημέρες)

Εντός Πόλης

€ 3.50 / 2 kg

€ 0.80 / 1 kg

1

Χερσαίοι Προορισμοί

€ 3.50 / 2 kg

€ 0.80 / 1 kg

1 – 2

Νησιωτικοί Προορισμοί

€ 3.50 / 2 kg

€ 1.00 / 1 kg

2

Δυσπρόσιτες Περιοχές

€ 6.50 / 2 kg

€ 1.50 / 1 kg

1 – 3

 

Για αποστολή με εντολή αντικαταβολής με μετρητά, ανεξαρτήτως προορισμού, το κόστος ανέρχεται στα € 4.00 μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε € 1.00.

Οι ως άνω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς και περιλαμβάνουν το κόστος τόσο της μεταφοράς όσο και της υπηρεσίας της αντικαταβολής.

Μέγιστη αξία αντικαταβολής με μετρητά είναι τα € 2.000 για κάθε αποστολή.

Σε περίπτωση που η Γενική Ταχυδρομική δεν καταφέρει να σας εντοπίσει παρά τις προσπάθειες  επικοινωνίας που θα καταβάλει (αποστολή sms, έγγραφο ειδοποιητήριο κτλ), τα προϊόντα θα επιστραφούν  σε εμάς και θα σας επιστρέψουμε το τίμημά τους, εφόσον το έχετε καταβάλει,  παρακρατώντας το ποσό που συνίσταται στα έξοδα αποστολής.

Ακόμη, με οικονομικότερη χρέωση, μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας από κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής της αρεσκείας σας. Σε αυτήν τη περίπτωση, τα έξοδα αποστολής και ο χρόνος παράδοσης περιγράφονται στον ακόλουθο πίνακα:

 

Προορισμός Παραγγελίας

Χρέωση

(€ έως / kg)

Χρέωση

(επιπλέον kg)

Χρόνος

Παράδοσης

(Εργ. Ημέρες)

Εντός Πόλης

€ 2.00 / 2 kg

€ 0.70 / 1 kg

1

Χερσαίοι Προορισμοί

€ 2.00 / 2 kg

€ 0.70 / 1 kg

1 – 2

Νησιωτικοί Προορισμοί

€ 2.00 / 2 kg

€ 0.70 / 1 kg

2

 

Για αποστολή με εντολή αντικαταβολής με μετρητά εντός πόλης, με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής, η χρέωση ανέρχεται στα  € 2,34 μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε € 0,70.

Για αποστολή με εντολή αντικαταβολής με μετρητά προς χερσαίους προορισμούς, με παράδοση σε κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής την επόμενη ή μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα ανάλογα με τον προορισμό παράδοσης, η χρέωση ανέρχεται στα € 2.50 μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε € 0.70.

Για αποστολή με εντολή αντικαταβολής με μετρητά προς νησιωτικούς προορισμούς, με παράδοση σε κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής εντός 2 εργάσιμων ημερών , η χρέωση ανέρχεται στα € 2.50 μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε € 0.70.

Οι ως άνω χρεώσεις περιλαμβάνουν το κόστος τόσο της μεταφοράς όσο και της υπηρεσίας της αντικαταβολής.

Μέγιστη αξία αντικαταβολής με μετρητά είναι τα 2.000 για κάθε αποστολή.

Σε περίπτωση αλλαγής της υπηρεσίας, όπου η παράδοση τελικά πραγματοποιείται στο χώρο του παραλήπτη, η προσαύξηση επί της βασικής χρέωσης ανέρχεται σε € 1.30.

 

Επισημαίνουμε ότι δεν πραγματοποιούμε αποστολές παραγγελιών στο εξωτερικό.

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα,  Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος, Εμπόριο Καφέ – Τσαγιού – Κακάο και Μπαχαρικών,  Βασιλέως Κωνσταντίνου 135, Τ.Κ. 37100, Αλμυρός Μαγνησίας-Ελλάδα τηλέφωνο: +30 6972721865, +30 2422024110, χωρίς τη χρέωση εξόδων αποστολής, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 πμ  έως τις 2:00μμ.

A-
A
A+
Η προσβασιμότητα στον παγκόσμιο ιστό είναι η πρακτική ενσωμάτωσης για την εξασφάλιση ότι δεν υπάρχουν εμπόδια που να εμποδίζουν την αλληλεπίδραση ή την πρόσβαση σε ιστότοπους του Παγκόσμιου Ιστού από άτομα με σωματικές αναπηρίες, καταστάσεις αναπηρίας και κοινωνικοοικονομικούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και την ταχύτητα. Όταν οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και επεξεργαστεί σωστά, γενικά όλοι οι χρήστες έχουν ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες και λειτουργικότητα.